![](https://usercontent.one/wp/tonyleduc.be/wp-content/uploads/2021/09/LEDUC_Sergiology_Cherrylips_web-1024x687.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/tonyleduc.be/wp-content/uploads/2021/09/LEDUC_Sergiology_White-snow_web-1024x687.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/tonyleduc.be/wp-content/uploads/2021/09/LEDUC_Sergiology_Rock_web-1024x687.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/tonyleduc.be/wp-content/uploads/2021/09/LEDUC_Sergiology_Moon_web-1024x683.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/tonyleduc.be/wp-content/uploads/2021/09/LEDUC_Sergiology_Marrow-1024x683.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/tonyleduc.be/wp-content/uploads/2021/09/LEDUC_Sergiology_i-foie_web-1024x683.jpg)
SERGIOLOGY
Op het hoogtepunt van zijn carrière toont de Zeeuwse chef Sergio Herman van voormalig restaurant Oud Sluis *** (NL) zijn creaties in het boek Sergiology. Dankzij bijdragen van tal van bekende internationale artiesten – zijn inspiratiebronnen – en de in ijl wit zwevende fotografie van de gerechten werd dit boek een collector’s item.